Over FlowPros

FlowPros helpt organisaties om alles uit Microsoft 365 te halen en medewerkers in een flow te laten werken.

Mijn naam is Michel Gebbinck. In 2019 ben ik met FlowPros gestart. Dit na een carrière bij internationale IT organisaties als Microsoft Europa van 2010 tot 2018, DXC Technologies, Orange Business Services en ATOS en tijdens de internethype bij internetstartup SaaSplaza. Ik heb meer dan dertig jaar ervaring in IT waarvan twintig jaar in cloud oplossingen in rollen als ontwikkelaar, lead architect, product eigenaar en consultant. In mijn werk heb ik mij gericht op de voordelen die cloud oplossingen als Office 365 biedt voor organisaties en eindgebruikers. Bij Microsoft heb ik bijvoorbeeld intern een succesvol project opgezet om Office 365 in te zetten om individuele en team productiviteit te vergroten. 

Sinds 1999 ben ik Microsoft Certified Professional. Aan de Technische Universiteit Eindhoven ben ik afgestudeerd in de richting Techniek en Maatschappij omdat het raakvlak tussen mens en techniek mij altijd boeit. Bij IBO in Zeist heb ik een bachelor Bedrijfskunde gedaan. Ben best trots dat ik bij Microsoft een "Microsoft Share Fighter Champion Award" heb gewonnen en SaaSplaza als projectleider heb geholpen de eerste Europese "Systrust Services Certification" te realiseren. Beide laten zien dat ik kan doorzetten tot het doel bereikt is. Zo ben ik ook trots dat ik binnen Microsoft lid was van de wereldwijde "Datacenter Field Advisory Board" omdat het toont dat mijn inzicht in de markt wordt herkend. Ik ben dankbaar voor de groei die ik zowel professioneel als persoonlijk heb kunnen maken en ik kan daardoor empathisch professionals begeleiden naar een nieuwe manier van werken

Het is mijn missie om IT mogelijkheden te faciliteren om mensen en organisaties tot bloei te laten komen. Doordat ik zelf steeds blijf leren, inspireer ik professionals om samen de juiste doelen te realiseren. Ik heb een passie om dingen in beweging te zetten en door te zetten totdat het resultaat bereikt is. Zodat IT niet meer in de weg zit maar professionals helpt om in een flow te werken. Een tijdslijn van mijn carrière vind je op LinkedIn.

FlowPros:

  • werkt met geselecteerde netwerk partners om de continuïteit van projecten te borgen en voor schaling.  
  • werkt op basis van bewezen methodes en is gecertificeerd in het Microsoft 365 Adoption Framework, Prosci Change Management en Microsoft technologieën als Microsoft 365 en Microsoft Copilot.
  • is geregistreerd Microsoft partner