Diensten

FlowPros biedt adoptie en change management en ontzorgt het gehele traject om meer uit Microsoft 365 te halen. Van onderzoek, strategiebepaling, advies, implementatie, training, adoptiestimulatie tot en met projectmanagement.

FlowPros werkt op basis van bewezen methodes en is gecertificeerd in het Microsoft 365 Adoption Framework en Prosci Change Management.

Uniek

FlowPros onderscheidt zich door de inzet op een project van één zeer ervaren en gedreven senior consultant die de juiste expertise en achtergrond heeft voor zowel:

  • strategiebepaling (van propositie- en project- tot ict strategie)
  • effectief projectbeheer
  • empathie met de eindgebruiker 
  • technisch overzicht en diepgang (van analyse, advies, architectuur, ontwerp en implementatie tot praktische problemen oplossen)

Daarom ook geen overhead wat leidt tot daadkrachtige en effectieve besluitvorming en resultaatgerichte succesvolle projecten. FlowPros werkt met geselecteerde netwerk partners om de continuïteit van projecten te borgen.

 

Bij grotere projecten zorgt FlowPros vanuit zijn diepe kennis en ervaring voor de samenstelling en aansturing van de juiste teams van consultants. Daarmee worden grote implementaties ondersteund terwijl de kwaliteit bewaakt blijft. 

 

FlowPros onderscheidt zich verder door de adoptie van het nieuwe werken veel beter te laten beklijven door middel van een halfjaar- of jaarprogramma.

Portfolio

Productief (samen) werken

Effectief gebruik van online opslag en notities voor individuen en teams. Informatie altijd beschikbaar. Eenvoudig delen en samenwerken aan documenten.

Effectieve teams

Effectief samenwerken en kennis delen door gebruik van Microsoft Teams

Baseline security

Veilig werken volgens de richtlijnen van Microsoft toegepast op je eigen organisatie.